Translate

Friday, 25 March 2011

Aloittelija oppii parhaiten tyrimällä

,eli sen kuuluisan kantapään kautta. Ei mennyt eiliset renkaanpaikkaukset ihan putkeen. Repesi auki uudestaan ja lopulta vaihdoin ihan uuden sisäkumin joka pihahti tyhjäksi hetken perästä paikoilleen laiton ja täyteen pumppaamisen jälkeen.. repesi saumasta aika hienosti, ajattelin että no se onkin ties kuinka vanha, liekö kumi kuivahtanut ja hapertunut huonoksi. No pyöräliikkeestähän noita uusia saa. Sielläpä myyjä arveli että oletkohan kiertänyt juurimutterin turhan tiukalle, ja samaan törmäsin fillarifoorumillakin.. näin taisi olla koska paikatun renkaan reikä oli venttiilin kohdilla ja tapana on ollut kiertää tuo mutteri tiukalle vaikka sille ei oikeastaan mitään tarvetta olisi. Lopulta vaikka uusia kumeja nyt varastossa, paikkasin vielä kertaalleen kaksi kertaa paikatun kumin ihan vaan harjoituksen takia ja halusin kokeilla kestääkö 3 paikalla varustettu rengas mitään, no kyllä kesti nyt kun en kiertänyt juurimutteria liian tiukalle ja jätin paineetkin 5,5 bariin. Trainerilla sitten 50min sessio ja hienosti kulki. Siihen päälle sitten reippaalla tahdilla Uutelan ympäri, napakka ja aika kylmä tuuli kävi mereltä päin. Tuli taas tämä ikuiselta tuntuva talvi kirottua... 

Lisäksi perjantaihin kuuluu seuran kuntopiiri, jota rautaisella otteella vetää vanhemman kaartin konkarit. Taisin käydä nyt neljännen kerran ja tuo on aivan välttämätön osa treeniviikkoa, kun ainakin tässä vaiheessa kautta ei muuhun kohtaan viikkoa lihaskuntotreeniä tahdo mahtua ja vaikka mahtuisikin niin tämä ohjattu kuntopiiri on varmasti tunti joka käytetään tehokkaasti. 

Eli urheiltu on tämäkin päivä ja töissäkin käyty, herätys oli edelleen klo 5 joten nyt lienee ansaittujen ja pitkien unien aika!!  

No comments:

Post a Comment