Translate

Monday, 19 June 2017

Vantaa triathlon sprint-sm 17.6.

Persiilleen meni, ja oikein huolella. Tai no, en ole luotu noille lyhyille matkoille mutta siitä huolimatta kyllä oli hidasta ja tukkoista lauantaina, ja tulos 11. sija omassa ikäryhmässä joka jäi sijoituksena ja aikakin kauas tavoitellusta. Minuutit ovat kovaa valuuttaa noilla matkoilla ja yhtäkään menetettyä ei ehdi takaisin saamaan, siispä varaa huonoon päivään ei oikein ole. Mutta käydään nopeaan läpi itse kisa. 

Uinnissa piti päästä 13 minuuttiin, kunnon ja testien perusteella, kävin reitin uimassa aiemmin viikolla rennosti 1:40 tahtiin. Vaan toisin kävi, 14min tasan aika joten siinä meni ensimmäinen kallis minuutti ja nopeammista jäätiin jälkeen. Uinnissa oli vaikea päästä rytmiin runsaan kontaktin takia ja ison osan matkasta oli toinen uimari kyljessä tai edessä. Itse suunnistin mielestäni hyvinkin suoraan, ja aika hyvin tuon reitin osaa jo ulkoakin, niin satuin nyt vaan valitsemaan lähtöpaikan huonosti, keskeltä hiukan vasemmalle ja edestä ei ollut voittava veto tällä kertaa. 

Sitten pyörään. Sanottakoon heti tässä kärkeen että pyörällä näkyikin sitten hienoja junia ja ryhmämuodostelmia, mitkä ei peesikieltokisaan kuulu. Mutta varmasti on ollut mukavaa tehdä helppoa kisaa siinä kun ei yksin tarvitse töitä tehdä pyörällä. Kuuleman mukaan on myös otettu numeroja ylös ja oltu tohkeissaan että hylsyjä tulee, mutta yhden ainuttakaan en ole nähnyt tuloslistoissa hylätyn. Eli sama tissiposki-linja jatkuu järjestäjien puolelta kuin on jatkunut niin kauan kuin itse harrastanut, ja todennäköisesti ollut alusta asti eli on hyväksyttävä osana suomalaista tri-kulttuuria. Sääli, toivottavasti ainakin ensi vuoden Lahden 70.3 kisassa ei tarvitse hävetä silmiä päästään kun paikalle tulee paljon ulkomaalaisia, korkein odotuksin laadukkaasta kisasta. 

Takaisin asiaan :) T1 sujui taas melko vauhdikkaasti, se onkin tällä hetkellä ainoa osa-alue joka menee jotenkuten hyvin... Pyörällä vaan ei sitten saanut alusta asti tehoja kampiin yhtään, ei ollut lainkaan samaa fiilistä kuin esim. rykäsyjen pyöräosuuteen lähdettäessä. Oli siinä joitain ok hetkiä mutta ei saanut ns. henkeä päälle. Painoin sitten sen minkä meni ja aloin keskittymään kameroille hymyilemiseen.. ja juoksuun, jos en väkisin tärvelisi jalkoja, kun nyt ei selkeästi kuitenkaan kulje mihinkään, olisi ehkä saumat saada jonkinlainen juoksusplitti edes. 

Juoksuun tultaessa, taas töpeksin vaihdossa kun en meinannut löytää omaa paikkaa ja laatikkoa. Viereen tullut hiukan ylimielisellä asenteella ennen kisaa ollut kaveri, joka oli jo silloin sitä mieltä että hänen tilansa on tärkeämpi kuin muiden, oli jättänyt pyöränsä miten sattuu ja töninyt muitten laatikot väljemmille vesille. Nimi on muistissa jos vielä törmätään... ;) no siihen nyt ei varmaan 10-20 sek enempää mennyt mutta ylimääräistä taas kuitenkin sekin. Juoksu meni ok ja jokunen ohituskin tuli tehtyä josta jäi hyvä fiilis. Aika kuitenkin vaatimaton 23:02. 

Tapahtumana Vantaa Triathlon on kuitenkin erittäin hieno, ja isokin jo, ja kun sääkin helli yleisöä ja kisaajia oli siellä mukava raastaa. Ensi vuonna perusmatka kiinnostaa! Loppuun vielä muutama vaimon ottama kuva, saadaan näemmä vielä kelpo urheilukuvaaja tuosta :D 
No comments:

Post a Comment