Translate

Tuesday, 27 June 2017

Pari muuttujaa

Tai oikeastaan vain yksi. Kalmariin tänään 53 päivää ja näyttää siltä että se saattaa jopa olla seuraava kilpailuni. Voimarinne puolikas nimittäin jää väliin, päällekkäin sattuneiden lomamatkasuunnitelmien takia. Eipä tuo mitään, olen jo fokuksen siirtänyt kokonaan kohti Kalmaria, muutaman sprintti- ja yhden perusmatkan jälkeen on aika siirtyä takaisin täysmatkaa palvelevaan harjoitteluun. Katselin mitä mahdollisia muita puolikkaita olisi ennen tuota pääkisaa, ja Kasnäsissä olisi puolikas pari viikkoa ennen, joka voisi hyvinkin toimia valmistavana kisana ja saisi sen puolikkaankin tälle kesälle, mutta katsotaan nyt. 

Tänään oli vuoden pisin pyörälenkki ja yksittäinen treeni, 5h pitkä Sipoo-Porvoo-Pornainen-Järvenpää ja pituutta tuli 147,5km. Mukavasti meni noilla sykkeillä, eilen 3,5h edestä treeniä myös eli ei tässä hassummin kulje. Kivan reitin olen kehittänyt, mukavaa maaseutua mahtuu mukaan joskin jonkin verran isompaa maantietä mikä ei aina niin miellyttävää ole, etenkin Öljytien raskas liikenne pitää hereillä ja sinne ei ehkä kannata ihan kokemattomien mennä sohlaamaan. Tsekkaa ylälaidan Strava-linkistäni lenkki jos kiinnostelee! 

Viime aikoina olen myös seurannut ruotsalaisen ultraurheilija ja männävuosien mm. Ultraman-maailmanmestari ja Ötillö-voittajan Jonas Coltingin Gotlannin ympäriuintiurakkaa. Colting haluaa tempauksella herättää kotimaassaan huomiota ja keskustelua kansanterveydestä ja siitä että esim. uimahallien pitäisi olla kaikkien kansalaisten saatavilla. Viime päivinä ollut todella rajut olosuhteet, monimetrisiä aaltoja ja alle kymmenasteista vettä, vaan mies puskee eteenpäin kuten vain hänen meriiteillään ja mentaliteetilla varustettu ihminen voi. Seuraa Jonasin projektin etenemistä täältä http://colting.se/gotland  tai fb:stä https://www.facebook.com/jonas.colting?fref=ts 


No comments:

Post a Comment