Translate

Wednesday, 3 May 2017

Huhtikuun treenit

Kuukausi taas hurahti, sen huomaa siitä että edellinen postaus oli otsikolla "Maaliskuun treenit" :)

Huhtikuussa 31h treeniä, vähän hajanaisia viikkoja, huomaa että töissä taas tahti vilkastuu huomattavasti ja se verottaa heti muuta aikaa. Mutta ihan mukavasti on saanut tehtyä, ja tulihan vihdoin kevätkeliäkin ja pyörälenkkejä on jo nipullinen heitetty. 

4.4. oli myös Heltri cup 6km maastojuoksu, missä sai testata vähän keuhkojen pölyttyneisyyttä kaiken pk- nuhailun jälkeen. Meni melkolailla odotusten mukaan 4:10/km vauhdilla. Unelma oli 4 min/km mutta se ei vielä irtoa tai ei ainakaan tuona päivänä ja tuolla reitillä irronnut. Jännä on että Lanzarotella helmikuussa sprintti duathlon ja -triathlonilla menin juoksussa jopa hiukan kovempaa suht rennolla otteella ja nyt tuntui että oli kaikki pelissä mutta ei vaan mono liikkunut. No mitä pienistä, hyvä näinkin! 

Vantaa sprinttiin 44 päivää, mukavaa että alkaa olemaan jo kisoja näköpiirissä. Eivät tule liian aikaisin. Kovasti tekee mieli saamaan kisatuntumaa. Toukokuussa pitäisi olla jo eka Heltri rykäsykin, toivotaan nyt ettei enää tule takatalvia. 

Vantaasta seuraava on Voimarinne johon 66 päivää, sitä odotan oikein erityisesti myös! Ja itseltäni kovaa tulosta siellä.

Ja Kalmariin 107 päivää. Sinne pitää ehtiä, ja ehtiikin vielä hyvin saamaan aika paljon pyöräkilometrejä alle. Huomenna seuraavan kerran. 

Moikataan siis kun maantiellä tavataan! 

No comments:

Post a Comment