Translate

Tuesday, 23 May 2017

Kausi käyntiin pikkuhiljaa!

Viime viikon tiistaina oli HelTri-cupissa vuorossa duathlon, siitä jäi jotenkin fiilis että kausi lähti ikäänkuin käyntiin, kilpailukausi siis, tavallaan, kun pääsi ottamaan itsestä mehuja irti vähän raimommalla kädellä. Meni ok, ja aika odotetusti. 62 kisaajan joukossa sija 16. ja sarjassa (MYL) 10. Juoksu lähti melko loikalla liikkeelle mutta yllättävän hyvin jaksoi pyöräillä päälle, joskaan ei ihan huikeaa keskivauhtia päässyt esittelemään, pyörään kaivattaisi vielä lisää tehoja aikalailla. Toinen juoksuosuus olisi mennyt kovempaakin, en muistanut alussa että se oli lyhyempi vain yksi kierros. No, sijoitus oli vakiintunut T2 jälkeen niin ettei edellä olevaa ihan olisi kuitenkaan tavoittanut, ja takana tulevat pysyivät siellä helposti, joten olisikin ollut turhaa ottaa ihan kaikkea irti.

Häviävän vähän on muutenkin tehoharjoituksia tullut tehtyä, talvella suksilla sitä tuli enempi ja Wattbikella myös jokunen mutta kevät on pyhitetty pk-hinaukseen ja toki on nyt aika alkaa niistää putkia auki, täytyy sanoa että loppuviikosta ja tällä viikolla onkin meno ollut raikasta mutta helppoa, taas jonkinlaista kynnystä ollaan ylittämässä kunnon kehityksen suhteen, vaikuttaa. Duathlonista siis myös palauduin hämmästyttävän hyvin ja nopeasti. 

Lauantaina sitten onkin HelTri-cup rykäsy eli sprintti-triathlon, toivottavasti kelit jaksaa pysyä lämpöisinä. Se on sitten kenraaliharjoitus ennen Vantaan SM-sprinttejä, ja jo lauantaina tulee ajan mennä alle 1:10, se on tavoite, jos reitti ja lämpötila on sellaiset että se on realistista. Pääasia kuitenkin että saadaan hyvä ja ehjä tehoharjoitus, sitten jatketaan parilla raikkaammalla tehotreenillä per viikko sinne sprinttiin saakka, niin katsotaan mitä siellä saa ukosta irti. 


No comments:

Post a Comment