Translate

Sunday, 2 April 2017

Maaliskuun treenit

Kuukausi vaihtui ja yksi onnistunut on taas takana. Treeniä kertyi 35h, jopa tunnin verran vähemmän kuin helmikuussa vaikka päiviä enemmän, tuo selittyy Lanzaroten leirillä joka oli helmikuussa. Maaliskuussa myös tehopainotus siirtynyt näemmä enemmän z3:een, mikä lienee ihan ok tässä vaiheessa. 

Parit hyvät "testit" takana eli rauhallinen maraton viime sunnuntaina, josta viikossa toipunut oikein hyvin. Tiistaina olin jo uimassa ja keskiviikkona kävely-hölkällä. Torstaina iisiä maastopyöräilyä, perjantaina aamu-uinti ja illalla lyhyt traineripyöritys, lauantaina erinomainen seuran pitkä pk-juoksu ja tänään 4000m uinti, joka rauhallista tahtia 2:03/100m tahdissa. Noin pitkää allasuintia en ole vuosiin tehnyt, nyt halusin testata im-matkan altaassa että miltä se tuntuikaan ja tuntuuhan se pitkältä, siellä altaassa :) tekniikka (tai mitä vähää sitä onkaan) tahtoo kyllä hajota nopeasti mutta märkäpuvulla meressä minunkaltaisen heikon uimarin ajan luulisi olevan 5-10 sek/100m nopeampi, ja jos näin on, on se jo ihan hyvä kehitys minulle nyt. Kalmarissa kaikki sekunnit alle 1:15h ovat työllä voitettuja. Mutta uintivalmennukseen meinaan kyllä satsata, joskin ensi vuonna, tämä kausi saa nyt mennä omien valmiuksien kanssa. 

Tiistaina Heltri-cup maastojuoksu avaa osaltani cup-kauden, 6km ja tähtäimessä alle 25 min aika. Katsotaan miten sitä happokestoa tässä vaiheessa kevättä löytyykään! 

No comments:

Post a Comment