Translate

Friday, 1 April 2011

Lopulta väsymys vie aina voiton

Se on kiistämätön tosiasia, laji tai aktiviteetti mikä hyvänsä, vaikka kuinka kovakuntoinen on niin ihan jokaisella se raja tulee vastaan. 

Viime ja tällä viikolla ollut jossain siellä sen rajan lähettyvillä harjoittelun kanssa, viime viikon lopulla hiipi kova uupumus puseroon melkein vaivihkaa, pitkin viikkoa oli jo vähän väsynyt olo ja viikon lopussa olo oli selkeästi että sunnuntain pitkä jää väliin ja kroppa vaatii nyt lepoa, ei ollut treeneissä pitkin viikkoa missään vaiheessa palautunut olo. Työ ja päivittäinen harjoittelu ja sillä viikolla hiukan lyhyeksi jääneet yöunet ottivat osansa. Liikkuvan ihmisen on tärkeää ne signaalit tunnistaa ennen kun mennään rajan yli ja tehdään hallaa elimistölle. Mitään huippumääriä en ole vielä harjoitellut, mutta toki kevään mittaan nousevalla trendillä määrää on lisätty. Tämä viikko otettu hiukan kevyemmin ja tiistaille hieronta, niin nyt juuri perjantain kuntopiiristä tulleena on todella energinen ja suorastaan uudestisyntynyt olo! 

Kuntopiirin päätteeksi käytiin leikkimielinen salin vahvin kisa jossa penkkipunnerrettiin ½ x oma paino ja katsottiin kuka pystyy eniten toistoja tekemään. Kuitenkin jokainen antoi kaikkensa, tottakai, ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä, arvoisa kuntopiirin vetäjä ruoskijamme näytti nuoremmilleen mallia. Tämän kautta päästään takaisin otsikkoon, tuossakin lajissa rauta ja painovoima näyttivät armottomat luonteensa, alussa oli jokaiselle kevyttä mutta kaikki kohtasivat siinäkin lajissa voittajansa, väsymyksen maitohappoa täynnä olevissa lihaksissa... 

Tarinan opetus, harjoittele hyvin, paljon, älä anna periksi mutta muista levätä ja vaikka kuinka paljon sattuu hymyile sillä lopulta oman itsesi voittaja voit olla vain SINÄ!!!  
Ei muuta kun leppoisaa viikonloppua ;) 

No comments:

Post a Comment