Translate

Thursday, 24 March 2011

Renkaanpaikkausta, uimakoulua ja vähän uskonasioista

Vapaapäivä, todella nappikohtaan alkoi nimittäin vähän painamaan tämän viikon aikaiset herätykset. Tänään alkoi uintitekniikkakurssi Mäkelänrinteen uintikeskuksessa, kyseessä tekniikkakurssi uimareille joilla kohtuullinen uimataito ja tarkoitus hioa uinnista teknisesti puhtaampaa. Kurssilla taisi olla kymmenkunta osanottajaa, pari selvästi taitavampaa uimaria ja loput kirjavampaa tasoa. Vähän tuntui että yli puolet porukasta oli nyt vähän taitoihinsa nähden liian vaativalla kurssilla, toivottavasti saavat tarpeeksi irti opetuksesta, se voi olla haastavaa jos on arvioinut oman tasonsa väärin... ja toisaalta edistyneemmät kärsivät sitten siitä kun heikommat tarvitsevat niin paljon opettajan ohjausta ja palautetta. Parilla ei ollut edes uimalaseja mikä nyt on itsestäänselvä varuste jokaiselle, tai edes vähän kokeneemmalle kuntouimarille. No uskon että saan itse vielä paljonkin irti kurssista, ja ehdotinkin opettajalle asioita joita itse haluaisin kurssin edetessä oppia. Lupasi että näihin palataan. 

Eilisestä tulikin treenivapaa päivä kun töiden jälkeen melko pian piti kiiruhtaa Jokerit-HIFK matsiin. Ihan hyvä niin, oli todella väsynyt olo työpäivän jälkeen. Tänään olisi tarkoitus vetäistä trainer-sessio pyörällä ja mahdollisesti yhdistelmäharjoituksena eli pätkä juoksua päälle. Huomasin vaan että takakumi taas tyhjennyt pyörästä, ja siellähän pienen pieni reikä olikin sisäkumissa edellisen paikan vieressä... että taas pääsee sitä renkaan irrottamista ja paikkailua treenaamaan... no kai se on hyvä vaan opetella jos/kun kesän aikana kumi laukeaa maantiellä mikä ei ole ollenkaan epätavallista. Pitänee jossain vaiheessa kuitenkin tutustua sisäkumittomiin ns. tuubirenkaisiin vaihtoehtona.

Tässä kirjoitellessa tuli mieleen hauska episodi viime sunnuntain lenkiltä jolla tuli vastaan kaveri: "Ota sinäkin jeesus elämääsi ja ala rukoilemaan!" Kumpikohan siinä piti kumpaa hullumpana mietin... mutta kyllä minä olen uskontoni kauan sitten valinnut ja se on urheilu :) Kyllä siinä vaiheessa (n. 20km kohdalla) ainoa mitä rukoilin oli että olisin jo kohta himassa... Lenkeillä törmää kaikenlaisiin hassuihin tilanteisiin, on tässä talvella tullut yhden mummun ja papan hiacekin työnnettyä hangesta! 

Että ei muuta kun lenkille, saatat vielä hämmästyä mitä sen varrella näet ;) 

No comments:

Post a Comment