Translate

Wednesday, 9 January 2013

Homma etenee junan lailla

Nyt kun ollaan joulupyhät ja vuodenvaihteet hoidettua pois, alkaa kaikki asettua normaaliuomiinsa harjoittelunkin suhteen. Joulukuu oli varsinkin töiden suhteen erittäin stressaava, enkä pidä sellaisesta tilanteesta missä oma olo, jaksaminen ja ajankäyttö ei ole täysin omassa hallinnassa. No onneksi on olemassa voimavaroja joista ammentamalla jaksaa puskea raskaammankin kuukauden läpi, kuten perhe ja harrastukset. 

Energiaa on nyt harjoitteluunkin kuin pienessä kylässä. Alkuperäisestä kausisuunnitelmasta on ajauduttu vähän sivuraiteelle tuon loppuvuoden ja erinäisten kiireiden takia. Eipä haittaa - hommaa ollaan hyvin kiritty takaisin ja PK-II lähestyy viimeistä sykliään. PK-III on sitten viikot 7-18 ja siitä tullee harjoitusvuoden määrällisesti raskain jakso. Sen jälkeen rakennetaankin tehoa ja kisakireyttä yrittäen jotenkin luovia se huippukondis tuonne heinäkuun puolenvälin paikkeille. 

Eilenpä kävikin hauska ja aika uskomaton sattumus uimahallilla. Marssin pukuhuonetta kohti Ironman France-reppu selässä, kun takaa kuuluu ääni "kas, Ironman France, terve vaan, itsekin olen siellä ollut 2007" totesin että älä nyt viitti aikamoinen yhteensattuma. Kaveri siihen että no niinpä! Mutta ensi kesäksi hän treenaa Rothiin. Repesin! "-Öö tuota niin minäkin!" Todettiin että onpa maailma pieni paikka ja hän sitten totesi käyneensä myös Rothin kerran aiemmin ja tarjoutui siitä antamaan neuvoja ja muutenkin sovittiin että vaihdellaan yhteystiedot ja törmäillään hallilla! Jo uintitreenin lomassa kun satuttiin samaan altaanpäätyyn huilaamaan vetojen välillä kaveri kävi koko Rothin kisan läpi vaihe vaiheelta ja antoi vinkkejä :) aikamoinen lottovoitto tämä sattuma ja kiva muutenkin tutustua paikallisiin triatleetteihin ja saada treeniseuraa kohti samaa koitosta! Että eikun kisareppua selkään vaan kun uimahalleilla kulkee ympäri maailmaa, ikinä ei tiedä mitä voi sattua :) 

Loppuun vielä kuvaa sunnuntain pitkältä hiihtolenkiltä. Sitäkin nyt tulee jonkiverran tehtyä, enemmän kunhan saataisi lisää lunta, iso osa nimittäin katosi eikä olosuhteet parhaat mahdolliset nyt. Talven hiihdollisena tavoitteenahan siintää yksi maailman legendaarisimmista hiihtotapahtumista, Birkebeinerrennet


No comments:

Post a Comment