Translate

Sunday, 27 January 2013

Ahh, tuo pitkän lenkin jälkeinen euforia

Tekee mm. sen, että helposti inspiroituu kirjoittamaan blogiin jotain. Vajaa 4 tunnin hiihtolenkki juuri takana ja viikko sitämyöten paketissa. 

Viikkoon tuli pari, meinasin kirjoittaa ylimääräistä, mutta ei vaan ihan paikallaan ollutta treenivapaata päivää, kun vaimo-rakas tuli muutamaksi päiväksi luokseni Osloon. Kävelimme kyllä kahden päivän aikana siinä 10-15 kilsaa kaupunkia ristiin rastiin tulevaa mahdollista asuinpaikkaa kartoittaessa, ja se oli sopivan palauttavaakin luulisin. Eilen sitten viihdyin hiihtoladulla vajaa 3 tuntia ja tänään vajaat 4 tuntia, viikonloppuun yhteensä n. 70km hiihtoa... energiatasot siis melko tapissa! Eikä tuon tämänpäiväisenkään jälkeen mitenkään takki tyhjä-olo. 

Hiihtelyjen lisäksi viikkoon kuului yksi uintisessio, eli talvikeleistä olen ottanut kaiken irti nyt ja pakko ollutkin, nimittäin huomisesta luvattu edelleen lauhtuvaa säätä aina +4 asteeseen asti, sääli, kun juuri tullut kipeästi kaivattua lunta hiukan lisää. Tai ehkä tämä on jotain tri-karmaa jonka sanoma on altaaseen takas siitä sivakoimasta... :) 

No comments:

Post a Comment