Translate

Thursday, 9 February 2012

Sitten puraisi vielä hiihtokärpänen

Olisihan sitä tri-hommissakin pureskeltavaa yli tarpeen. Jottei kuitenkaan tylsää tulisi niin alotettin nyt sitten vielä tämä hiihto... eipä siinä mitään hyvä että aloitettiin, olen aivan ekstaasissa hiihdon tehokkuudesta! Oikein tuntee kun jokainen kynnelle kykenevä lihas tekee töitä ylämäissä varsinkin. Hieno laji! Jonkun 150km vasta saanut hommasta nauttia eli alkutekijöissään ollaan vielä ja tekniikasta ei taida olla oikein tietoakaan. Mutta eteenpäin pääsee ihan kelpo kyytiä, ainakin jonkun matkaa :) 

Finlandiahiihtoonkin on jo ilmoittauduttu, 50km perinteiselle. Mukava talvipäivä tiedossa kunhan keli osuu kohdalleen! Lahdessa odotan näkeväni ainakin joitain tuttuja tri-naamoja, onhan hiihto suosittu talven harjoitusmuoto triatlonisteillakin. 

Viimeiset kaksi viikonloppua ollut Oslo-Helsinki välin reissaamista ja viime viikonlopulla vielä itä-suomen keikka autolla 750km ratissa yhteen päivään. Eräänlainen kestävyyssuoritus sekin.. Harjoitustunnit toissa- sekä viimeviikolla pienemmät, joka toki sopi suunnitelmiin, takana oli 4 kauden tässä vaiheessa sekä määriltään että tehoiltaan kovahkoa viikkoa.


Viikko 5:

Count:    7 Activities
Distance:    48,80 km
Time:    6:13:56 h:m:s
Elevation Gain:    637 m
Avg Speed:    10,1 km/h
Avg HR:    138 bpm

Calories:    3.284 C

No comments:

Post a Comment