Translate

Wednesday, 15 February 2012

Synttärit

Se olisi sitten päivitettävä blogipofiiliinkin ikä pykälällä kun uudet lukemat vaihtui tänään. Kestävyysurheilussahan on positiivista että tämän ikäisenä vasta hitaasti lähestyy parhaita vuosiaan... näin se kyllä ihan oikeasti vaikuttaa olevan. Tuorein esimerkki, ehkä vähän ääri-sellainen saatiin viime viikonloppuna kun eläkeläispyöräilijä Lance Armstrong otti toisen sijan Panaman Ironman 70.3 kilpailussa. 40-vuotiaana vai 41:kö hän jo on. Lance on mielenkiintoinen tyyppi ja äärimmäisen kova ja lahjakas kestävyysurheilija oli sitten douppari tai ei. Tämän totean sen takia että Lancen osalta se homma on niin sanotusti case closed, olen erittäin jyrkästi doping-hölmöilyä vastaan. Paitsi jos ihan oikeasti jonkun pihvi on klenbuterolilla mureutetusta naudasta...

Eikä vähintään sen takia Lance ole täälläpäin luupin alla että huhut vahvistuivat hänen osallistumisestaan Nizzan Ironmaniin jossa itsekin tulen olemaan viivalla! Voisi sitä heikomassakin seurassa raastaa... Tietää myös hillitöntä mediamylläkkää ja kaaosta Nizzaan, eiköhän se omalta kannalta ole hyvä vaan, tarkoittaa että katsojia on entistäkin enemmän ja kannustusta!


Viime viikolla tuli treenattua seuraavastiCount:    7 Activities
Distance:    62,09 km
Time:    6:35:05 h:m:s
Elevation Gain:    770 m
Avg Speed:    9,4 km/h
Avg HR:    140 bpm

2 comments:

  1. Paljon onnea, Valter! Mulla on tavoitteena olla huippukunnossa 50-kymppisenä, johon siihenkin on onneksi vielä tosi tosi monta vuotta aikaa!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Pia, kyllä se meikäläiselläkin vielä kuntohuippu odottaa kaukana tulevaisuudessa toivon :)

    ReplyDelete