Translate

Tuesday, 31 January 2012

Tammikuu pulkassa

Mutta onneksi ei tarvitse hiihtäessä vetä pulkkaa perässä kuten monet perheelliset näkyvät ladulla tekevän. On kuulemma hanurista enkä epäile... mutta muksujen takia tottakai hymyssä suin menevät. 

Tammikuussa tuli hyvä määrä treeniä ja tahti senkun tiivistyy. Pitää alkaa uskomaan että jonkunlaiset pohjat on ja voi alkaa nostaa määriä ja hiukan lisätä tehojakin. Nizzan Ironmaniin 4 täyttä harjoituskuukautta ja reilu puolikas päälle. Sen tulisi riittää, aiheita huoleen ei tällä hetkellä ole. Harjoittelu on tarpeeksi monipuolista, varsinkin kun hiihto tuli mukaan kuvioihin. Onneksi aloitin hiihdon!! Olen aivan vakuuttunut että siitä on paljonkin hyötyä ensi kesän mitä tahansa kisaa ajatellen. 

Nyt sain työkaverilta vinkin potentiaalisesta uimahallistakin aivan työpaikan lähettyvillä. Täällä kun ei oikeastaan ole kuin yksi järkevän oloinen halli ja se on täysremontissa joka on kuulemma viivästynytkin aiotusta. Ja tuo toinen olisi hiukan fiksumman hintainenkin, uskokaa uimhallin käyttö on miljonäärien hommaa täällä. N. 10€ oli kertakäynti yhdessä hallissa josta ei kyllä kunnon harjoituskäyttöön ollut, vaikka harvemmin nirsoilen näissä jutuissa.

Treenin lisääntyessä ja kovetessa tulee olemaan haastavin osa riittävä palautuminen. Viime viikolle tuli kaksi lepopäivää ja maanantaina hiihtolenkillä huomasi että tarpeeseen tuli. Oli potkua paljon paremmin. Toissa viikolle tuli 10,5 h treeniä enkä usko juuri enempiä tunteja tulevan, keväällä ehkä pitkien pyörälenkkien myötä jokunen 12-15 tuntinen viikko on mahdollinen. Elämä ei anna myöten enempään jos aikoo ehtiä palautumaankin kunnolla. Nyt on kylläkin menty jo vähän kovemmilla tehoilla (kiitos pomon joka painaa suksimatkan töistä kotiin liki maksimihapoilla...). Onnittelut niille jotka ovat nopealla palautumisella siunattuja ja oikeasti pystyvät vetämään läpi jopa 20-tuntisia treeniviikkoja!

Tänään otin kiinni viime viikolta oikeastaan jääneen pitkiksen pyöräilemällä 45min salille, jossa 20 min juoksumattoa ja sitten tunti spinningiä. Tuli vähän niinkuin duathlon väärinpäin :) Tammikuu pulkassa seuraavin lukemin 


Count:    38 Activities
Distance:    356,36 km
Time:    37:27:35 h:m:s
Elevation Gain:    4.566 m
Avg HR:    138 bpm
Calories:    24.357 CJa viikkolukemat viikko 4: 
Count:    6 Activities
Distance:    55,41 km
Time:    4:50:57 h:m:s
Elevation Gain:    234 m
Avg HR:    142 bpm
Calories:    3.540 C

 

 

No comments:

Post a Comment