Translate

Sunday, 8 January 2012

Viikko 1/2012

Terrrrveiset täältä vuonojen ja peikkojen maasta! Vuosi tärähtänyt ryminällä käyntiin, varsin aktiivinen vuoden avausviikko huipentui pitkikseen joka meinasi vähän seikkailuksi karata viereisen østmarkan metsissä! Onneksi löytyi keskeltä ei mitään kiva erämaakahvila jossa oli takassa tuli ja pannussa kuumaa kaakaota. 


http://www.friluftsetaten.oslo.kommune.no/skog_mark/sportsstuer/mariholtet/


Tarpeeksi ei voi kehua ulkoilumahdollisuuksia täällä. Tuo valtavan kokoinen metsä on täynnään lenkkirataa ja suurin osa vielä valaistuja. Ja mitkä maisemat, harmi kun ei kameraa ollut matkassa... ensi kerralla sitten! Latuakin jonkun verran vedetty, hiihtäjiä oli tietysti liikkeellä paljon. Suksethan tässä puuttuivat vielä, katsotaan kuinka kauan... on se sen verran kivan näköistä puuhaa kanssa. Ja muistan että kivaa onkin lapsena kun sitä jonkun verran kuitenkin tuli harrastettua!

Pävän pitkis näytti seuraavanlaiselta: 


http://connect.garmin.com/activity/139892510


Viikon saldo kokonaisuudessaan :


Count:    11 Activities
Distance:    99,31 km
Time:    10:03:03 h:m:s
Elevation Gain:    1.438 m
Avg Speed:    10,4 km/h
Avg HR:    143 bpm
Calories:    5.358
2 comments:

 1. Hej igen!

  Det var en hel del km (99)! :o) Bra. Själv var jag första gången på "Kuntoraamattupiiri" i Åggelby på fredag och simmade i "jatkotekniikka" under Kristas ledning på lördag. Kuntopiiri inleddes med 6 min! pito. Orkade högst hälften...

  God fortsättning!

  Magnus

  ReplyDelete
 2. No det innehåller ganska mycket jobbcykel etc...
  Jo är man första gången på kuntopiiri och hamnar på 6 minuters pito så är man illa ute... :D minns inte att vi skulle haft så långt förra vintern... Jari kör hårt!

  ReplyDelete