Translate

Tuesday, 17 January 2012

Viikko 2/2012

Vuoden toinen viikko oli ja meni, saivat perhanat ylipuhuttua ja ostin sukset. Tai lähinnä pomo joka hiihtää töihin lähes päivittäin! Kuten varmaan moni muukin tekee, se nimittäin todella on kansallislaji täällä ja missä vaan kävelee näkee jonkun sukset kädessä ladulle menossa tai sieltä tulossa. No paljon ei kuitenkaan tarvinnut ylipuhua, olin lenkkipolulla hiihtäjiä nähnyt ja sen verran hauskannäköistä puuhaa oli että ei siitä halunnut jäädä paitsi!

Noniin ja parhaillaan tätä kirjoittaessani tulee pomolta viesti että hiihdetäänkö kimpassa huomenaamulla töihin... nyt taitaa tämä poika saada kyytiä heti aamusta, sen verran epävarmaa hiihto vielä on, armeijassa nimittäin viimeksi ja nyt 3 lenkkiä takana suksihankinnan jälkeen. Äijänperhana ei itse halunnut pyöräillä yhdessä töistä kotiin kun luulee että olen joku yli-ihminen triathlonharrastukseni takia. Ei voi sanoa että kunto ihan tulevan Nizzan vaatimalla tasolla vielä olisi... mutta sanottava on että paineita on kun ihmiset saaneet töissä harrastuksesta ja tavoitteista vihiä niin ihmiset luulee vaikka mitä. On saanut vähän toppuutella että ei tässä normi lenkkarinkuluttajaa kummempi ole millään tavalla. 

Pari kertaa nyt ollut myös firman tiistai-aamun spinningissä, joka onkin yllättävän raju, tai itsehän sitä vastusta vääntää mutta silti. Lämmittelynä sinne pyöräillyt 12 km matkan joten tuleehan siihen aikaiseen aamuun ihan tarpeeksi tohinaa tällaiselle kohtuuhuonole aamuihmiselle kuitenkin :D Aivan kuin tilauksesta on sekin olemassa, saa talveen vähän enempi tuota pyörittelyä ja toimii tarvittaessa viikon tehotreeninä. 

Viikko 2 jäi loppupäästä tyhjäksi treeneistä kun oli vaimoke käymässä ja se menee sentään kaiken edelle. Ehti sitä hyvin kuitenkin yhtä sun toista, viikon saldo: 
Count:    7 Activities
Distance:    52,08 km
Time:    5:34:19 h:m:s
Elevation Gain:    699 m
Avg Speed:    9,5 km/h
Avg HR:    124 bpm
Calories:    3.088 C

No comments:

Post a Comment