Translate

Sunday, 29 January 2017

Kausi 2017 ennakkosuunnitelmaa (osa 2)

201 päivää tänään Kalmariin. Takana hyvä 10h treeniviikko sisältäen runsaasti hiihtoa, uintia, yhden Wattbiken ja salitreeniä. Ensi viikko perjantaihin saakka rennommin, ja 3-10.2. Lanzarotelle leireilemään! 

Tosiaan, olisi aika alkaa pohtimaan mihin muihin tapahtumiin tänä vuonna osallistua. Kevät ja kesä tulee vauhdilla jo! Tapahtumia on yllin kyllin, mikä on aika hieno tilanne ihan muutaman vuoden takaiseen verrattuna. Eli positiivinen ongelma, kun kalenteria joutuu ihan tosissaan sommittelemaan että saa mahtumaan kaikki tapahtumat mihin mieli tekee :) Mutta katsotaas vähän mitä ne muut kesän kisat voisi olla.

17.6. Vantaa sprintti-SM olisi luonteva aloitus kaudelle, ja lienee suurella todennäköisyydellä kalenterissa. Samana päivänä Pikonlinna Swimrun, joka saanee kuitenkin väistyä Vantaan tieltä.

1.7. Vierumäki Finntriathlon perusmatka lienee selviö. 

Sitten onkin valinnan vaikeus puolimatkojen kanssa. Joroinen neljännen kerran? Kisa ei näemmä ole vielä täynnä, varmaan kiitos laajemman puolimatkojen valikoiman! Eli vielä ei tarvinne päättää...Toinen vaihtoehto on Voimarinne viikkoa aikaisemmin, toisesta jäisi siis 5 ja toisesta 4 viikkoa valmistautumisaikaa Kalmariin. Tätä vasten Voimarinne voisi olla otollisempi. Myös Ironman Otepää 70.3 kiinnostaa mutta menee liian lähelle Kalmaria joten on kyllä pois laskuista, kuten luonnollisesti myös Challenge Turku (12.8.). Eli Joroinen tai Voimarinne, näin olisi kaikkien matkojen osalta kalenteri valmis. Lisäksi jos intoa ja aikaa riittää, on Lahdessa ja Helsingissä pika+perusmatkan kisat 29-30.7., johonkin niistä varmaan tulee lähdettyä "loppuvalmistautumisena". 

Kesään on mahdutettava jokin Swimrun-kilpailu myös, Porkkala 22.7. kiinnostaa ja Solvalla uudelleen 16.9. olisi hieno kokea ja parantaa viime vuoden suoritusta. Lisäksi olen vielä kaveriporukalle luvannut osallistua Tallinna maratonille 10.9., joten kyllä tässä jumppaa riittää.. Ja jos Tallinnassa ei tule maraennätystä, on vielä lokakuussa Vantaan maraton. 

Kaikki tähtää kuitenkin Kalmariin ja nyt jo ajatukset on lähes päivittäin vain siellä, joten muu kalenteri voi hyvinkin elää sen mukaan. Fantastinen urheilukesä kuitenkin tulossa, nyt vaan jatketaan treenejä ja pyritään pitämään paikat ehjinä ja pysymään terveinä! No comments:

Post a Comment