Translate

Friday, 6 January 2017

Juhlavuosi käynnistyi ja etelän leiri lähestyy

Itsenäinen Suomi täyttää 100v siinä on juhlaa jo kerrakseen, toivon mukaan tästä tulee myös (ainakin omalla kohdalla) urheilun juhlavuosi. Tekeminen on tällä hetkellä hyvää ja monipuolista, menoa saa hieman jarrutella kun pk-kautta vielä mennään, välillä olisi menohaluja kovemmillakin tehoilla. 

Loppiainen toi ylimääräisellä vapaapäivällä erinomaisen mahdollisuuden hyvään treeniviikonloppuun, joskin yhdet sukujuhlat on sunnuntaina, toivottavasti ei täysin sotke sen päivän treenisuunnitelmia. Tänään takana jo 2000m uinti, edessä parin tunnin Wattbike-kelaus ja mahdollisesti vielä illasta seuran kuntopiiriin. 

3 viikkoa kerätään hyvää pk-harjoitusmassaa ennen viikon Lanzaroten leiriä! Siellä sitten mukava painaa viikko laadukasta harjoittelua ja samalla nauttia ja kerätä energiaa auringosta. Jonkinlaisen ohjelman teko sille viikolle on myös pian ajankohtaista! Toivottavasti paikalle osuisi muitakin triatleetteja tuolloin, ja kyllähän tässä porukka alkaa tuolla leirityksillä nyt käymään joten treeniseuraa on takuulla tarvittaessa saatavilla!  

No comments:

Post a Comment