Translate

Friday, 7 August 2015

Alkaa olla valmista Tahkolle

Noin 2 kuukautta sitten tein päätöksen että osallistun sittenkin tänä kesänä puolimatkan kilpailuun, ja kun Tahkon puoilkkaalle vielä oli tilaa, laitoin nimen sisään. Hiukan siis ollut kiire kuntoa rakentaa, vaan nopeaan se on sieltä saatu kaivettua sillekin tasolle jolla nyt on, joka kylläkin pieni kysymysmerkki kuitenkin. Tärkeintä ollut että treenimotivaatio tullut aika kovanakin takaisin, ja olen nauttinut liikkumisesta täysin siemauksin! 

Tänään oli viimeinen kovempi treenipäivä kun uin Kuusijärvellä aamutuimaan 1900m, ja juoksin reipastahtisen kympin päälle. Olin vain tyytyväinen kun juostessa aloin toden teolla tuntemaan väsymystä kropassa, vauhdin kuitenkin ollessa alussa helposti 4:30/min alle ja lopun kilsat hyytyivät päälle tuon. Kova viikko takana, varsinkin viimeiset päivät kun keskiviikkona pyörä 82km + 6km juoksu, ja torstaina eli eilen Wattbike 40km, keskiwatit 187w ja keskinopeus 36 km/h. Tiistai oli lepo, maanantaina 14km juoksu pk2. 

Viime lauantain rykäsy sujui myös loppua kohden erinomaisen nousujohteisesti, vaikkakin homma meni heti alussa plörinäksi kun uudet uimakakkulat vuosivat vettä sisään niin ettei nähnyt sitten reilun puolen matkaa melkein yhtään mitään. Erityisen tyytyväinen olen juoksuun joka meni oman kellon mukaan 22:44 joka on 4:18/km, ja siinä sai herkutella ihan loppuun asti napsien muutamia päänahkoja, joskin 150m ennen maalia harvinaisesti minut ohitti kertaalleen ohittamani henkilö, hattu päästä tsemppaukselle! Ja "tavoitteeni" selvitä alle 1:15 sprintistä tänä kesänä toteutui myös, kunto on siis hyvässä nousujohteessa. 

Vaan viikon päästä sen pitäisi olla vielä paljon terävämpi, toivottavasti viikon palauttelu tuo esiin kuntopiikin, ja päästään hätyyttelemään omaa ennätystä joka on muistaakseni 4:59:36! 

No comments:

Post a Comment