Translate

Thursday, 31 May 2012

Ukkomiehenä

Viime lauantaina saimme rakkaan vaimoni kanssa lausua tahdon toisillemme, ja mikä huikea päivä olikin. Runsaasti sukua koolla ja ilma täydellinen hääjuhlalle. Sitä ollaan siis nyt onnellisesti ukkomiestä!!


Maanantaina korkkasin sitten samalla reissulla avovesikauden kun käytiin Kuusijärvellä. Vähän olin huhua kuullut että vesi olisi hyvinkin uimalämpöistä ja tottavie olikin, ja reilut kaksi kierrosta tuttua rykäisy-reittiä uin. Sadekuuro ja vuotavat lasit kesken leikin toivat oikean fiiliksen :) ja ihan jo viime kesän muistot palasivat, kyllä se avovedessä uinti on oikeaa tri-hommaa! Meikäläinen ainakin kyllästyy kaakeleihin pirun nopeasti. Ensi talvena pitää siitä huolimatta pyrkiä rajuun uintimäärän lisäämiseen, liian vähällä on menty ja sen huomasi myös järvessä välittömästi! 


Karu arki lennätti takaisin Osloon tiistai-aamuna, ja myös täällä päässä pääsin avaamaan ulkouintikauden, tosin paikallisessa ulkoilmauimalassa. 50 metrin altaat, loistavaa! Täällä kun uimahallit ovat melko surkeita, ainoa iso halli on edelleen remontissa laajan vesivahingon takia(ironista, kyllä), ollut jo viime syksystä. 


Ironmaniin 3 viikkoa ja risat, eli nyt on juuri se olo mikä varmaan aika monella tässä kohtaa: aika mennyt kuin siivillä ja miten se nyt on jo näin lähellä, onko tässä harjoitellut tarpeeksi, no ei ole, no hitto miksi ei, no ei ole ehtinyt, on ollut ylirasittunut, apua apua apua... No joo, aika lievä on minun paniikki tällä hetkellä. Harjoittelu viime kuukausina erittäin kiireisen elämän takia ollut kaikkea muuta kuin optimaalista, mutta näkisin kuitenkin että olosuhteisiin ja mahdollisuuksiin nähden riittävää. Kulunut viikko on sisältänyt runsaasti kaikkia kolmea osalajia, ja meneminen on taas kohtuullisen vaivatonta, kun oli muutaman viikon kausi kun oli tooodella tukkoista ja väsynyttä/palautumatonta meininki. 


Loppuviikkoihin sisältyy kaksi tai kolme pitkää pyöräilyä, mahdollisimman runsaasti uintia ja juoksua aletaan jo vähentämään selvästi sekä teholta että määrältä. Äsken oli uskoisin viimeinen pitempi juoksu, tai oikeastaan yhdistelmä lämmittelynä työmatkapyöräily 10km ja juoksu päälle joka sattui sitten olemaan melko tarkalleen puolimaratonin mittainen. Jotta eiköhän tämä tästä! 

No comments:

Post a Comment