Translate

Wednesday, 6 June 2012

HelTri-cup Rykäsy 5/6

Olin taas pari päivää Suomessa tällä kertaa ihan työmatkalla ja takaisin piti tulla tänään, onneksi sain tietää että kesän eka Rykäsy olisi tiistai-iltana. Täydellistä! Tosi kiva päästä fiilistelemään ja näkemään seurakamuja! Todennäköisesti ainoat seuran kinkerit joihin tänä kesänä pääsen. 


Ironman Nizzaan kaksi viikkoa eli tähän paikkaan istui aivan erinomaisesti pieni harjoituskisa, ennen kaikkea toivoin että paljon jengiä että saa palautettua uintiryysiksen fiilikset ja totutella starttiin, sekä vaihtoja ja kaikkea oli nyt hyvä harjoitella. Sen lisäksi tottakai kiinnosti onko missä kunnossa viime vuotiseen verrattuna, aika kysymysmerkki kun ei tänä vuonna vielä tri-kisoja vyön alla. 


Uintiin lähdin suht edestä mutta tavan mukaan vähän sivummalta ettei ihan tiellä olisi heti. Pientä painia alussa olikin ja oma tila oli vaikea löytää vaikka koitin hakeutua samantien sivummalle missä näkyi tyhjää kaistaa. Joku sieltä aina kylkeen tuli. Kaikkiaan kolmas kerta avovedessä tänä kesänä ja suunnistus/suoraanuinti vähän hakusessa vielä eli vähän omaakin vikaa varmasti törmäilyssä. 


Kuulemma poijut vähän siirtyneet ja uintimatka hiukan reilumpi kun viime vuonna, hyvä niin sillä uinti oli melko hidas, tosin uintia on ollut tosi vähän, siihen nähden ok eikä palkeita ihan tyhjiksikään vedetty. 


Vaihtoon rauhallisesti, vedestä noustessa aina tuppaa päässä heittämään vähän ja sitä ei hosuminen paranna. Ihan liukkaasti lähti kuitenkin puku päältä, pyöräkenkien jalkaan saaminen taas tuotti pientä kiroilua joten siihen meni sekunteja kyllä turhaan. Pyörä lähti ihan liukkaasti käyntiin ja ekalla suoralla otinkin heti muutaman päänahan. Sitten olikin lähellä että olisin missannut kääntörampin kun ei ollut ketä seurata :D no löytyi sentään ja matka jatkui parin muun kilpailijan kanssa, vauhti hieman maltillistui sillä tiesin että hapot oli ottamassa valtaa. Kohta kuitenkin oli taas menohaluja sen verran että karistin nuo pari ja taas tuli uusia selkiä vastaan. Pyörän keskivaiheilla tuli yksi kaveri vahvanoloisesti minusta ohi ja toinen loppupuolella, mäissä ja tuulessa ei kauheasti ollut enempää annettavaa, eli selkeä huomio oli että tehot eivät ole samalla tasolla kuin viime vuonna parhaimmillaan vaan potku loppuu liian aikaisin vaikkei sykkeissä huippukorkealla oltaisikaan. Eiköhän sekin asia vielä korjaannu. 


Hiukan taisin onnistua säästämään ja halusinkin että juoksun saan tehtyä vahvana, viime kauden rykäisyissa ei juoksu oikein onnistunut kertaakaan tosi hyvin. Nyt voisi sanoa että onnistui, vieläpä tässä vaiheessa vuotta olen oikein tyytyväinen että voi tehdä noin vahvan lopetuksen. Lopputuloksista laskien 5,4km taittui 22:19 eli 4:08min/km. Toki tuostakin on vielä otettavissa noin minuutti uskon. Loppusuoralla sain vielä puristettua kunnon kirin kun yksi kaveri oli takaa tulossa lujaa, mutta sinne jäi! Muistin viime vuodelta samanlaisen loppusuorataistelun jonka hävisin, ja se tilanne ei tule enää toistumaan ;) No comments:

Post a Comment