Translate

Sunday, 13 July 2014

Jatketaan sittenkin, vanhaan malliin. + Kisaraportti Östfold triathlon

Terve pitkästä aikaa,

on ollut blogihiljaisuutta tässä pitemmän aikaa, tai itse asiassa koko blogi oli suljettu hetkellisesti - koin ettei minulla ole blogille enää juuri annettavaa. Alkoi kuitenkin myöhemmin kaduttamaan, kolmen vuoden aikana kun on jotain asiaakin saanut tänne raapustettua olisi ollut sääli vaan heittää kaikki menemään. 

Elvytin siis blogin, se onneksi oli mahdollista! Ja palaan kirjoittamaan suomen kielellä, engalnniksi kirjoittaminen on työläämpää eikä se solju luonnollisesti, katoaa myös hiven persoonallisuutta siinä. 

To sum up above sentence, I have re-opened the blog and will go back to writing in finnish, which is the more fluent thing for me, so apologies for anyone not-finnish speaking, but you always have Google translate ;)

Lyhyt päivitys viime aikojen tapahtumista täällä Oslossa: olemme hiljan muuttaneet Bislett:istä, takaisin samalle kadulle Ekebergiin jolla alunperin asuimme. Sattui case: bilettävä naapuri joka oli vähällä tehdä hulluksi, ainoa vaihtoehto oli muuttaa, taas mutta se on onneksi nyt tehty ja olemme todella onnellisia päästessämme takaisin tutuille nurkille, jossa rehellisesti sanottuna viihdymme muutenkin paremmin! Mukavaa oli toki asua toisellakin puolen kaupunkia, vahvistui fiilis tästä alueesta meidän suosikkina ja tuli kaupunki laajemmin tutuksi. 

Muutto on aiheuttanut tietysti valtavasti töitä, ja töissäkin ollut kiireistä, niinpä urheiluharrastukset sitten kärsineet ja treenimäärät tippuneet minimiin. Siitäpä syystä Kalmar Ironman ei tapahdu tänä vuonna. Iso pettymys jonka yli toki on jo päästy, mutta nyt 2 vuotena peräkkäin perunut täysmatkan kisan joten ei se kivalta tunnu kun ollut unelmia ja tavoitteita. Mutta haluan ne saavuttaa siten kun tunnen että on järkevää, nyt olisi Kalmar ollut erittäin vaikea tehtävä. 

Hove triathlon:sta tuli DNS. Sentään yksi kisa saatu lompsaan, Östfold triathlon perusmatka 2 viikkoa sitten juuri muuton jälkeen, lähtökohtiin nähden tuo meni hyvin, olin nimittäin melko väsynyt ja kädet oli valmiiksi aivan puutuneet muutosta. Uinti olikin vaikea, tosin ei väsymyksestä johtuen vaan aallokkoisesta kelistä. Vettä hakkasi naamalle kokoajan ja vasta-allokossa meno oli hidasta. Taisi olla kaikkien aikojen hitain kisauintini, jotain 33 minuuttia. Keli oli koleahko myös joka todennäköisesti aiheutti jo pyöräosuudella krampinpoikasta. Pyörällä himmailinkin vähän, tiesin etten ihan viime vuoden aikaan pysty vaan koitin säästellä niin paljon kuin mahdollista juoksuun. Pyörä 1:13 kun viime vuonna 1:09, ihan ok, ja viime vuoden aikaan oli pienet mahikset vielä, tai oikeastaan luulin niitten menneen kunnes juoksu soljui paremmin ja paremmin, mutta matka loppui kesken. Juoksu 46:05 oli tosi positiivinen juttu ja loppuaika 2:35 ja risat jätti vain reilun minuutin viime vuoden ajastani. Juoksussa tuntui että olisi ollut paukkuja minuutin pari nopeampaankin mutta en uskaltanut kramppien pelossa puristella liikoja. Reitti oli tänä vuonna hiukan eri, lähinnä vaihtoalue eri paikassa jne mutta hyvin pienin muutoksin että siihen voisi vedota. 

Kahden viikon päästä sitten Tuddal triathlon perusmatka, jossa onkin tiukka tinki tiedossa jos meinaa viime vuodeta parantaa, mutta se on ihan haarukassa kun tehdään homma fiksummin kun viime vuonna, jolloin sulin raskaalle juoksuosuudelle. Kyllä yksi enkka kesässä pitäisi aina saada ;) 

No comments:

Post a Comment