Translate

Tuesday, 22 July 2014

Lauantain ennakkofiilikset

Lauantaina siis perusmatkan kisa Tuddal:issa joka sijaitsee Telemarkin läänissä parin tunnin ajomatkan päässä länteen. Täällä Oslossa ollut aika kovat helteet viime päivinä, ja ihan pitää alkaa jo miettimään strategiaa jos helteet ulottuvat viikonlopulle asti myös kisapaikalla, viime vuonnahan oli todella kuuma keli ja se plus raskasprofiilinen juoksureitti teki nannaa loppukisasta. Kisahan muutoin meni nappiin ja kaikesta huolimatta tein siellä perusmatkan ennätysaikani

Täällä on kaksi "kilpailevaa" sääsivustoa, www.yr.no ja www.storm.no. Jotenkin lapsellista on, että noiden kahden ennusteet ihan oikeasti ovat ihan aina hiukan erilaiset toisistaan. No joka tapauksessa, toinen lupaa nyt lauantaille Tuddaliin 24 astetta ja puolipilvistä ilman sadetta ja toinen 23 astetta ukkoskuurojen mahdollisuudella. Jos tuo sateeton vaihtoehto toteutuu niin olen oikein tyytyväinen. Viime vuonna oli kyllä kuumempi, eikä siinä mitään siedän kyllä kohtuullisesti kuumaa. Nyt onkin hyvä tehdä viimeisiä muutenkin valmistavia mutta myös "siedätys"lenkkejä. Toissapäivänä käytiin vaimon kanssa rannalla, tai hän siihen rannalle jäi ja minä käytin mahdollisuuden lenkkiin, ja ei ainakaan pitäisi juoksusta jäädä kiinni enkan parantaminen tällä kertaa, jos vaan muuten kaikki sujuu! Tuossa helteessä 15 kilsaa 4:25/min tahdilla on kyllä oikein hyvin. Juoksua tässä hiukan lisännyt muutenkin, ajatellen jo syyskuun Oslo maratonia. 

Lähdenpä tästä pyörälenkille, tunti reipasta ja melkeinpä sitten enää lihashuoltoa ja odottelua lauantaihin asti pitäisi malttaa. Palataan aiheeseen kisan jälkitunnelmissa! 

No comments:

Post a Comment