Translate

Tuesday, 17 September 2013

Kausi 2014

On aika paljastaa tännekin ensi vuoden suunnitelmia, jotka pääosin olleet selvillä jo hyvän aikaa. Nyt kun perhe on taas yhdessä paikassa on edellytykset laadukkaaseen ja riittävään harjoitteluun paremmat kuin aikoihin. Siispä ensi vuonna palataan täydelle matkalle, joka tänä vuonna jäi väliin juuri muutto- ja työkiireiden takia. 

Ironman Kalmar Ruotsissa on ensi vuoden selkeä ykköstavoite, sinne ilmoittautuminen lähti heti kun oli mahdollista, melko nopeasti kun tuokin kisa nykyään täyttyy! Miksi juuri Kalmariin, syitä ovat: sijainti, pääsee autolla kotiovelta paikan päälle, ajomatkaa ehkä 7-8 tuntia. Lisäksi paljon suomalaisia, oliko tänä vuonna peräti 80 kpl, joten pääsee moikkaamaan vanhoja tuttuja pitkästä aikaa. Kolmanneksi reitti lienee hyvänä päivänä nopeahko, ja kauniissa maisemissa kuten useimmiten aina kun pohjoismaissa kisaa käydään. 

Styrkeprøvet maantiepyöräily kesäkuussa, tällä kertaa kutkuttaisi ajaa itse kuninkuusmatka Trondheim-Oslo 540km, mutta tämä on vielä hiukan auki. Vähintään Lillehammer-Oslo 190km kuitenkin kuten tänäkin vuonna. Ja tällä kertaa seuran kanssa ryhmäajona puhtaasti, joten maantieryhmän kanssa tulee varmaan talvea ja kevättä vietettyä. 

Ironman 70.3 Haugesund, heinäkuussa. Oli upea tapahtuma henkeäsalpaavan kauniissa länsi-norjalaisissa maisemissa. Ennätys ja viiden tunnin alitus tuli nopeahkolla reitillä tänä vuonna, joten ensi vuonna tahdon olla taas paikalla ehdottomasti. Nähtäväksi jää pysyykö uinti vielä samassa lammessa jos ja kun tapahtuma edelleen kasvaa. Toivon mukaan enemmän suomalaisia mukana ensi vuonna, suosittelen lämmöllä! 

Birkebeinerrennet hiihto Rena-Lillehammer 54km maaliskuussa. Yksi maailman isoimpia massahiihtotapahtumia n 20000 osallistujallaan. Hiihto on mitä parasta talvitreeniä triatlonistille ja kenlle vaan ja olen siihen todella tykästynyt, ja tämä vielä suht vaativa hiihto vieden yli tuntureiden ja vaatimuksena 3,5 kilon reppu selässä. 

Näiden lisäksi tullaan kiertämään NM-sarjan perusmatkan kisoja (toki ikä/kuntosarjalaisena,), ainakin Østfold ja Tuddal kuten tänäkin vuonna ja varmasti myös Oslo sekä Hove triathlon. 

Tuossahan alkaakin savottaa taas olemaan, ei jää aika pitkäksi ensikään vuonna!!!

No comments:

Post a Comment