Translate

Monday, 1 October 2012

Kokonainen vai puolikas

2 viikon päästä Vantaan maraton ja sopivasti olen silloin maisemissa Suomessa joten ajattelin heti käyttää tilaisuuden hyödyksi ja käydä juoksemassa tässä hienossa tapahtumassa jossa olen jo 3 maratonia juossut, ensimmäiseni sekä ennätykseni viime vuonna. Kisalla on siis kieltämättä paikkansa sydämessä! 

Tänä vuonna kuitenkin ajattelin juosta puolikkaan täyden sijasta, ihan en ole vielä päättänyt mutta kai pikkuhiljaa pitäisi... ja puolikkaan kannalle tuo nyt todennäköisesti kääntyy, muutamasta syystä: Treenimäärät maltilliset olleet nyt, kauden jälkeisestä melkomoisesta sekä fyysisestä että henkisestä ylirasituksesta johtuen. Mara kyllä menisi varmana kohtuupienin vaurioin läpi mutta koska ei taideta olla lähellkään ennätyspotentiaalia en näe motivoivaksi lähteä raastamaan muuten vaan. Puolikas taas saattaa nyt mennä ihan kohtuuhyvinkin, juossut vähän lyhyempää lenkkiä enemmän ja mitä lyhyempi sen oikeastaan kovemmalla teholla, juurikin hakien vähän vauhtikestävyyttä puolimaratoniin. Ja puolimaratonista on hampaankolossa tavaraa niin että piisaa, keväällä olin Keskuspuisto-Olarikierroksella hyvinkin ennätysvauhdissa mutta päivän kunto ei antanut myöten tarpeeksi ja lopussa hyydyin rankasti. Pari viikkoa sitten juostu Vuosaarijuoksukin meni vähän sunnuntaihölkäksi. Eli virallisesti 1:40 on vielä puolimaralla puhkomatta (viime vuoden Vantaan maralla kylläkin puolimatkassa 1:37 mutta tavallaanhan sitä ei lasketa..) ja se nyt ei pitäisi kovin paha rasti olla. Eli Vantaalla nähdään!  

Muuten kuuluu sellaista että sadetta piisaa Norjan maalla sen verran että maantiepyöräilyt olleet viime viikot jo tosi vähissä. Tänään kuitenkin keli salli ja tuli taas herkuteltua koko rahan edestä nousulla Holmenkollenille ja edelleen Tryvanniin reiluun 500 metriin. Hapokasta! :) 

http://connect.garmin.com/activity/228962616


No comments:

Post a Comment