Translate

Monday, 24 September 2012

I ♥ your blogTällainen homma kiertää blogiavaruudessa ja koska minut mainittiin Toffen blogissa tunsin että on veivattava sama eteenpäin. 

Juttu menee siis seuraavasti:

  1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
  2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla. 
  3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
  4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

1. Kiitos siis jo yllämainitulle :)

2. Ensin mainittava http://jupis.blogspot.com/ tuttu kaveri useimmille vähän aikaa harrastaneille, kokemusta ja vinkkiä riittää aloittelijoille ja blogi monipuolinen teknisine lisämausteineen, satulanrakennusprojekti oli erityisen kiinnostava.

Tri-vaimon blogi käsittelee Arjan omaa harrastusta, miehen joka tämän hetken kirkkaimpia suomalaisia triathlonisteja ammattilaisuraa sekä perhe-elämää siinä välissä. Miellyttävä ja käsittämättömän energinen perhe.

Vähintään yhtä energinen perhe asuu Pian luona, jossa hän ja miehensä Pete ja nykyisin myös poikansa kaikki harrastavat lajia ja varsin omistautuneella asenteella :) 

Harvoista mutta sitäkin perusteellisemmista ja laadukkaista blogipäivityksistä kirjoittava, urheilijana ja ihmisenä eräänlainen "esikuva" jos niitä nyt tässä iässä ihmisellä voi olla ja miksei voisi, on tietysti http://www.chrissiewellington.org/ Suosittelen muuten lukemaan kirjansa "A life without limits" 

Uusi tuttavuus mutta sen verran kiinnostava että ansaitsee samantien maininnan on amerikkalainen ultra-triatlonisti Rich Roll. Kaveri pisti huonoille elämäntavoille pisteen, uudisti ruokavalionsa ja elämäntyylinsä muutenkin täysin eikä suorittanut ironmaniä, vaan tupla-sellaisen heti kärkeen. Mielenkiintoista juttua myös veganismista ruokavaliona ja sen tuomista omista lisähaasteista. 

3. jep. :)

4. Toivon että tässä mainitut ainakin suomalaisbloggaajat :D jakavat hommaa eteenpäin! 


No comments:

Post a Comment