Translate

Monday, 2 May 2011

Back on track

Takaisin matkavauhdissa niinsanotusti, vajaan kahden viikon flunssailun jälkeen. Vähän vielä puski räkää sieraimista altaaseen, anteeksi vaan kanssauimarit Vuosaaren hallissa tänä aamuna. Ei hätää vuokin vodat on sen verran vahvasti kloorattu että eiköhän ne sinne liuenneet :) 

Ohjelmassa viikon alkuun pk-uinti 2km. Ensimmäinen kilsa oikein rauhallista, nyt kun vasta tervehtynyt ei ole tietenkään mieltä lähteä repimään. 19:29, pari huikkaa vettä ja toinen kilsa 18:15. Hyvään tahtiin meni toinen kilsa täytyy sanoa koska ei siinä mitenkään täyttä menty, jopa vuorohengityksellä ja sai pidettyä ajatukset tekniikassa melko hyvin. Tämä on todella lupauksia herättävää, tuon toisen kilsan keskivauhdillahan puolimatkan uintiosuus menisi alta 35min... no, mitenkään suoraan ei voi kilpailutilanteisiin koskaan näitä siirtää sen nyt tietää kaikki mutta kenenkään on turha kiistää että fiilistely on tärkeä osa mentaaliharjoittelua ;)

Allasetiketistä tuli taas kaksi prime examplea, uin ekan kilsan vanhan puolen nopeiden radalla, johon lopussa pommitti tukevampi setä lipumaan sammakkoa. Ei ollut mitenkään pahasti tiellä, mutta jos joku on ihan kantapäillä päätyyn tultaessa on kohteliasta päästää päädyssä toinen ohitse, näin teen itsekin koska varsin usein on minuakin nopeampia uimareita altaassa. Näin ollen sen yhden kerran kun jouduin ohittamaan niin se sitä omaa rytmiä vähän rikkoi. Toisen kilsan siirryin uimaan uuden puolen altaassa, johon samaan aikaan tuli nuori tyttö joka sitten toimikin loistavana peesiapuna. Katsoi muutaman altaanvälin menoani ja hyppäsi sitten uimaan kun olin suunnilleen toisessa päässä. Näin ei oltu milloinkaan toistemme tiellä ja vetipä muuten pimu sen verta reippaasti vähän aikaa että siinä sai estettyä itsensä heittämästä ihan löysäilyksi. Taisi jotain kaksisatasia vetoja tms tehdä, ja oikeaoppisesti päädyssä tauoillaan odotti sivussa rataköyden tuntumassa.

Huomenna olisi HelTri-cup osakilpailu ja 10km tempo ohjelmassa, juuri sen verran tässä on jo terve että se pitää käydä kokeilemassa. On sitten muuten ensimmäinen tempokisa, jännittävää kokeilla mitä reisistä lähtee, ja ihmetellä sitten miten paljon kovempaa muut menee.

No comments:

Post a Comment