Translate

Tuesday, 7 March 2017

Kunto nousee, uinti yskii

Tänään oli tarkoitus tehdä 1000m uintitesti ja toki sen teinkin, tulos vaan oli niin ala-arvoinen että taisi olla väärä päivä testille. Toki kaikesta pitää imeä jotain tietoa eli päivän treeni kertoo ehkä lievästä kumuloituneesta väsymyksestä tässä kohtaa, koneesta ei tosiaan saanut oikein tehoja irti. Sen verran suuntaa antava kuitenkin oli, sekä aiemmat talven kovemmat uinnit antavat CSS vauhdiksi noin 1:45-1:50/100m. Kyllä tuohon uintiin pitäisi jotain keksiä, ja harkinnassa on hankkia valmennusta muodossa tai toisessa. Tiheämpi altaassa vierailukin toki varmaan auttaisi, luulenkin että seuraavassa treeniblokissa olisi nyt hyvä panostaa ainakin siihen. 

Mistä puheenollen, jäsentelin kalenteria hiukan ja hyvin löyhää fiiliksen ja arjen mahdollisuuksien mukaista treeni on nyt ollut, mutta sellainen selkeys on että nyt kun mennään meneillään olevan blokin kolmatta viikkoa ja seuraava on keventävä, olisi sen jälkeen 3 x 4 viikon pk-blokkia ja sitten KKVK -> KK viikosta 24 Kalmariin eli viikolle 33. Jos nyt ei tarkempaa päiväkohtaista viikko- tv. suunnitelmaa ole, on jo kauden jakaminen blokkeihin sentään ihan fiksua, niin ei tule ihan mitä sattuu tehtyä vaan tietty sitoutuminen pitää silloin löytyä jos haluaa jotain nousujohteisuutta. 

Arki ottaa osansa elämästä meillä kaikilla tavisurheilijoilla joten tässä kohtaa kautta tällainen blokin kolmas eli raskain viikkokin sisältää minulla vain n. 10h treeniä. Ihan enimmilläänkin tullaan olemaan jossain 14h tietämissä, riippuu niin monesta tekijästä mutta muistetaan taas laatu ennen määrää ja pääasia että koko ajan tapahtuu jotain. Pidetään siis rattaat liikkeellä! 


No comments:

Post a Comment