Translate

Monday, 5 November 2012

Flunssan kourissa

Ääääh. Taisin turhan kovan saunassa löylyämisen päälle istua hetken liian pitkään parvekkeella viileällä penkillä lauantaina. Nyt nimittäin nokka umpitukossa ja päästä heittää, tai oireet ilmeni jo sunnuntaina, tunnin vk-juoksulenkin kerkesin kyllä heittää mutta iltaa kohden alkoi oireet olla selvät. 

Mennään PK1:sen viimeisen kolmanneksen kolmatta eli kovinta viikkoa, tai tulisi siis olla suunnitelman mukaan, mutta nyt taitaa pari päivää mennä potiessa. Nämä ne on niitä hankalia paikkoja kun on vaivalla suunnitellut koko vuoden aikataulutuksen, niin nyt pitäisi sitten tilannetta modata jotenkin, sillä 11h määräviikko ei nyt tosiaan tule kyseeseen... tästäkin tilanteesta on tullut jotain opiskeltua ja taas kerran ylläri pylläri koulukuntia on miljoona mutta fiksuinta lienee sairastaa kunnolla pöpö pois, sitten taidan siirtyä ensi viikon kautta joka olisi kevyt palauttava muutenkin, PK2:een. Eli oikeastaan ei niin huonoon saumaan sattunut kun alkuun tuntui tämä, tiedä vaikka tuollainen 11-tuntinen viikko olisi ollut tähän kohtaan vielä vähän liikaa ja paikat tai yleisolo menneet turhan jumiksiin. 

Nämä yleensä minulla kestää kolmisen päivää jonka päälle pitäisi ottaa yksi kokonainen ylimääräinen päivä lepoa ja sitten hitaasti käyntiin. Eli perjantaina viimeistään liikutaan, kenties jo aiemmin voipi mennä joogaan tai salille vähän corea tekemään. 

No, onneksi ruotsissa työskentelevä työkaveri oli jättänyt kokouksessa käydessään työpöydälleni tähän tilanteeseen täydellistä luettavaa, onneksi en ollut vielä ehtinyt omaan hyllyyn hankkimaan Maccan teosta! Eipä muuta kun jalat seinälle ja kirja syliin... :) 

No comments:

Post a Comment