Translate

Thursday, 28 August 2014

Juoksua juoksua

Akillesvaivat jotka vaivanneet kokolailla koko kesän välillä vähemmän, välillä enemmän, alkavat olla voitettu kanta. Näinpä juoksukilsaa saanut alle hiukan enemmän ja hyvä niin sillä Oslo maraton odottaa jo reilu 3 viikon päässä. Pari elintärkeää pitkääkin 25 + 29 kilsaa lenkit saanut alle ja hyvin klabbit kestäneet joten kestävyyspuoli hoituu, vauhdille ei enää tässä kohtaa kauheasti tehtävissä mutta on sitäkin vähän reservissä, ennätykseen asti joka vaatisi 4:45/km tahdilla etenemisen, en ole varma riittääkö mutta kyllä yrittämään lähdetään! 

Viime su pitkiksellä veti kyllä jonkin verran etureidet pökkelöksi ja varsinkin alamäet on silloin myrkkyä. Tämä hiukan huolestuttaa sillä lihasten iskukestävyys ei viimekään vuonna ollut ihan sillä tasolla kuin pitäisi ja viimeinen yli 10 km oli kivuliasta etenemistä. 

Pitänee tarkastella kalenterista viime vuoden viimeisten viikkojen treenejä, taisin hiukan liian lähelle ajoittaa vähän liian kovia treenejä. Nyt voisi kokeilla mennä kunnolla palautuneena kisaan. Vinkkejä otetaan auliisti vastaan...

Juoksusta tulee legendaarinen sillä meitä on töistä ainakin 4, omalta osastoltani 2 kolleegaa tekee debyyttinsä kuten myös konsernimme tj! Pari näistä on kovakuntoisia kavereita kyllä joten siinäkin on panosta näyttää kaapin paikka pojille, minulle tämä on sentään jo juhlamara nro 10!

Tulevana viikonloppuna lämmitellään Helsingissä Midnight Runin merkeissä, jossa jänistelen kaveria jolla tavoitteena puhkoa 50 min. Toissavuonna tyrittiin sama tehtävä 7 sekunnilla :) siispänyt korjauksen paikka. Itselle siis leppoisa lenkki tiedossa joka sopii hyvin tähän paikkaan ja tuo on täydellinen tapahtuma jeesata kaveria, tulee hyvä fiilis itsellekin enkä ko. tapahtumaan itse ennätysmielessä lähtisi, koen tuon enemmän juuri hyvänmielen tapahtumana. 


No comments:

Post a Comment