Translate

Wednesday, 1 August 2012

Tulevaisuuden suunnittelua

Sitä on viime ajat olleet täynnä, paraikaa isoimpana projektina ryhtyä integroimaan loppuperhettä myös tänne Norjan suuntaan! No se tulee tapahtumaan loppuvuodesta vasta näillä näkymin mutta teettää kivasti taas tekemistä ja miettimistä! 


Urheilun saralla myös luonnollisesti suunnitellaan kovasti, kun kauden tärkeimmät kisat tulivat ja menivät! Niin se ihmisen mieli (ainakin meikäläisen) vaan toimii että vaikka ollaan hädin tuskin käsillä olevien menossa olevan kauden haasteiden parissa niin päässä hahmottuu jo ajatuksia ensi vuodesta. Tietysti lajimme luonne on sellainen, varsinkin jos pitkiä matkoja varten tahkoaa, että suunnittelu on aloitettava senkin takia ajoissa että vuoden päässä olevaan tavoitteeseen on harjoittelu ja sen suunnittelu aloitettava hyvissä ajoin, ja toinen syy on se että useisiin suosittuihin isoihin kilpailuihin on kova tunku ja kun monissa ilmoittautuminen ensi vuoden tapahtumaan alkaa heti kuluvan vuoden kilpailun päätyttyä, on oltava hereillä ja varma siitä onko johonkin sellaiseen tapahtumaan mieli vai ei. 


Nizzan Ironman oli (monen mielestä, ei minun) hiukan epätyypillinen täysmatkadebyytti, ja niin hyvin kun se menikin, teki mieli ensi vuodelle ilmoittautua vähän "nopeampaan" kilpailuun, mutta ei oikeastaan olosuhteilla väliä, vaan silkka legendaarisuus ajoi ajatukset tri-maailmassa suorastaan tarunhohtoiseen Challenge Roth:iin


Maanantaina 16/7 olin kärppänä tapahtumasivuilla ilmoittautumisen alkaessa, ja monen sivujen kaatumisen ja jumiutumisen jälkeen (ilmeisen vilkas trafiikki ollut) onnistuin kuin onnistuinkin rekisteröitymään kisaan!! Kuten tapahtumasivuilta on nähtävissä lähtölistat täyttyivät ennätyksellisessä 53 minuutissa! Tiesin että tuonne on kenties kovin tunku kaikista kisoista joten en ollenkaan ollut varma onnistuuko homma, eikä siinä mitään kisoja on maailma täyteen sitten olisi vaan menty johonkin muualle. 


Nyt voi kuitenkin tuulettaa että pääsi mukaan ja ryhtyä nöyrin mielin taas miettimään mihin sitä on uudestaan itsensä laittanut! En ollut ennen Nizzaa lainkaan varma haluaisinko sen jälkeen tehdä moista enää uudestaan, mutta kyllä se asia vielä sinä kisapäivänä varmistui että totta helkutissa, on se vaan niin mahtavaa ja jotain AIVAN muuta kuin muut matkat. Upeat vibat saa lyhyemmistäkin matkoista mutta luonteeltaan tämä vaan allekirjoittanutta kiehtoo loputtomasti. Ja uusi haaste on nyt asetettu.  

2 comments:

 1. Taitaa olla sama vika kaikilla lajia kokeilleilla, että seuraavaa haastetta jo suunnitellaan vaikka kisamatkalla ajatukset ovat voineet olla ihan toiset :D

  Oot kyllä repässy melkoset urakat 3 viikon sisällä, huh huh jotta hyvillä mielin saat olla kesän kisoista! Siisti kuva edellisessä postauksessa :D Tulis vaan nopeesti kooste telkusta ulos..

  Itsekkin mietin että olis kiva joskus kisata ulkomailla, mutta kun luin kesäkuussa postauksesi Nizzasta niin tuo uinti meressä ei oikein enää kiehdokkaan-meduusat, en uskalla =//

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pikkujuttuja moiset meduusat ja muut kuitenkin, ja samoissa vesissä kun rämpii 2500 muuta niin ihan turvallinen olohan siellä sillon on. (Vaikkei ehkä uskoisi:)) Ja suolaisessa ja ISOJA aaltoja sisältävässä välimeressä uinti on kyllä kanssa aivan erilaista, kannattaa kokea.

   Kyllä ulkomailla ja isompien organisaatioiden kisoissa kannattaa käydä, pääsee vähän eri fiiliksiin. Maksaahan se mutta on niitä huonompiakin sijoituskohteita lomarahoille :)

   Delete